top of page

Work
with me

Samenwerken, heb je een idee, een vraag of wil je een leuk bericht achterlaten? Neem  telefonisch contact met mij op of stuur een mail via onderstaand formulier. 

IMG_0733.HEIC

Je bent op de ideale plek wanneer je..

01

Een researcher zoekt

Voor producties voor tv, podcast en print ben ik inzetbaar als researcher. Ik research personen met persoonlijke verhalen- voor human interest producties. Idem dito voor professionele sprekers die hun kijk en visie op een specifiek onderwerp geven. Mijn niche en specialisme is seksualiteit en taboe topics.

02

Een journalist wilt

Als journalist produceer ik actueel nieuws voor zowel tv, online en schrift. Ik ben inzetbaar als redacteur voor actuele nieuwsprogramma. Van research, (telefonische) voorgesprekken tot het uitbrengen van verslag. 

03

Een redacteur voor magazines, online of krant nodig hebt 

Voor diverse Nederlandse vrouwen magazines creëer ik human interest verhalen. Zowel diepte interviews, longread en essays - met als niche seksualiteit, intimiteit en taboe topics. 

04

Een professional/ spreker nodig hebt binnen de thema's seksualiteit en intimiteit 

Zoek je voor een paneldiscussie, een (online) event of voor interviews een professional die spreekt over taboe topics, seksualiteit, intimiteit en liefde - dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als journalist en schrijver over deze topics heb ik een breed scala aan (ervaring)verhalen en zet ik mij in om taboes rondom seksualiteit te verbreken. 

05

Een (wervings)tekst voor je bedrijf wilt

Heb je een restaurant, een yogastudio of een heel ander bedrijf en wil je een wervingstekst? Voor je website of voor in een magazine/ krant? Nadat ik mij heb ingelezen in jouw bedrijf/merk, maak ik er een mooi, persoonlijk verhaal van. 

Contact

Amsterdam

06 52658524

sienboonen22@@gmail.com

  • Instagram
  • LinkedIn
  • X

Thanks!

bottom of page