Leuk dat je een kijkje neemt op Behind The Sien. Mijn naam is Sien Boonen en ik ben geboren en getogen in het bourgondische Limburg. Een paar jaar geleden ben ik naar de grote stad Amsterdam verhuist om mijn droom als journalist te verwezenlijken. 

In 2016 studeerde ik af als event manager op het Sint Lucas in Eindhoven. Vervolgens studeerde ik Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2019 volgde ik de minoren Creatief Schrijven en Media & Journalistiek aan Hogeschool Leiden.

 Ik heb een grote liefde voor muziek, kunst, cultuur en maatschappelijke onderwerpen en combineer deze thema's met mijn passie voor journalistiek. Bij JAN Magazine redigeerde ik de cultuur-pagina, ik studeerde af met een podcastdocumentaire over de quarter-life crisis en werk als reporter voor verschillende Nederlandse festivals. Ook werk ik onder andere voor VIVA online, Festival Fans.nl en De Podcastclub. 

 Kijk rustig rond en ontdek mijn creatieve creaties. Laat het mij weten wanneer je interesse hebt in een samenwerking. Wil je gewoonweg een berichtje achterlaten? Dat kan ook! Vind ik alleen maar hartstikke leuk.

 

© 2021 Behind The Sien. Made and created by Sien Boonen.

  • Black Twitter Icon
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram Black Round
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now