top of page

Podcasts

De liefde van nu

Hoe is het om lief te hebben in 2022? Afgelopen jaren zag Corine Koole hoe labels vervaagden en hoe de grenzen tussen liefde en vriendschap minder scherp werden. In Liefde van nu vertellen mensen aan Koole over hun persoonlijke zoektocht naar liefde en vriendschap.

Nachtzon

Nachtzon is een tweeluik over de quarter-life crisis, over het leven van de millennial dat soms heel chill is, maar soms ook helemaal niet.

 

 'Het viel me op hoeveel vrienden en jongeren om mij heen niet lekker in hun vel zitten. Ze voelen zich down, onzeker en weten niet goed wat ze willen. Hoe kan dit? Want zelf ervaar ik dit helemaal niet zo. Ik zie de toekomst vrij optimistisch, het komt allemaal wel goed, toch?'

 

#17 Podcastclub - Hilte 11

Op 5 mei 2020 was het 75 jaar geleden dat Nederland bevrijd was, maar zat iedereen binnen vanwege de maatregelen rondom het corona virus. De Podcastclub kwam virtueel bij elkaar om de Hilte 11 te bespreken, een podcast die draait om een tweede wereldoorlog verhaal.

 

De podcast is gemaakt in opdracht van RTV Drenthe en het Drents Archief. Samen met Lieven interviewden ik podcastmakersmakers Marjolein Knol en Hilde Boelema. Ook schoven twee personages uit het verhaal, Roelie en Geert, aan om te vertellen over hun grootvader, de hoofdpersoon van het verhaal.

 

bottom of page