top of page

Podcasts

Tussen de lakens

"Vanaf het moment dat ik me bewust werd van seksualiteit, draai ik iedere steen om op dit gebied", vertelt Daphne Gakes in haar podcast. ""Met uitsluitend leuke mensen ga ik gesprek over het leven, de liefde en alles wat zich afspeelt....Tussen de lakens". 

In aflevering 21 was ik de bedpartner van Daphne. "Sien is net terug van een lange reis en knetter verliefd. Ze blijkt een ijsvogel tussen de lakens. We praten over het ideale tijdstip voor seks, communicatie in bed en het genot van vastgebonden worden". 

Nachtzon

Nachtzon is een tweeluik over de quarter-life crisis, over het leven van de millennial dat soms heel chill is, maar soms ook helemaal niet.

 

 'Het viel me op hoeveel vrienden en jongeren om mij heen niet lekker in hun vel zitten. Ze voelen zich down, onzeker en weten niet goed wat ze willen. Hoe kan dit? Want zelf ervaar ik dit helemaal niet zo. Ik zie de toekomst vrij optimistisch, het komt allemaal wel goed, toch?'

 

#17 Podcastclub - Hilte 11

Op 5 mei 2020 was het 75 jaar geleden dat Nederland bevrijd was, maar zat iedereen binnen vanwege de maatregelen rondom het corona virus. De Podcastclub kwam virtueel bij elkaar om de Hilte 11 te bespreken, een podcast die draait om een tweede wereldoorlog verhaal.

 

De podcast is gemaakt in opdracht van RTV Drenthe en het Drents Archief. Samen met Lieven interviewden ik podcastmakersmakers Marjolein Knol en Hilde Boelema. Ook schoven twee personages uit het verhaal, Roelie en Geert, aan om te vertellen over hun grootvader, de hoofdpersoon van het verhaal.

 

bottom of page