Nachtzon

Nachtzon is een vierdelige podcast over de quarter-life crisis, over het leven van de millennial dat soms heel chill is, maar soms ook helemaal niet.

 

 

'Het viel me op hoeveel vrienden en jongeren om mij heen niet lekker in hun vel zitten. Ze voelen zich down, onzeker en weten niet goed wat ze willen. Hoe kan dit? Want zelf ervaar ik dit helemaal niet zo. Ik zie de toekomst vrij optimistisch, het komt allemaal wel goed, toch?'

 

Mijn vrienden delen hun persoonlijke verhalen en vertellen over de (herkenbare) struggels in de zoektocht naar het vinden van balans. Velen millennials zullen zich in deze verhalen herkennen. Want desondanks ze de wereld aan hun voeten hebben, is het soms verdomd lastig om met deze oneindige mogelijkheden om te gaan. In mijn podcast verteld psycholoog Michelle Coenen dat ‘de quarter-life crisis en structureel probleem is, wat zeer zeker aangepakt moet worden’. Niet dat mijn podcast opeens alles oplost, maar het is een begin om erkenning omtrent dit onderwerp te generen en om het bespreekbaar te maken.

Voor meer informatie, vragen of een samenwerking, neem contact met mij op.

Ben je fan? Laat je horen! Ik zou het geweldig vinden als je mijn podcast Nachtzon deelt op je online platform en/of je social media.

Veel luisterplezier!

© 2021 Behind The Sien. Made and created by Sien Boonen.

  • Black Twitter Icon
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram Black Round
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now